In Ghana hebben ze enorm de behoefte aan bruikbare tenten om te kamperen. Het is namelijk zo dat in Ghana deze tenten nauwelijks te koop zijn.

Wij hebben nu een project opgezet om tenten die in Nederland ergens op zolder van een Scoutinggroep liggen te verstoffen en waarvoor de mottenballen niet aan te slepen zijn te gaan verzamelen en deze te laten verschepen naar Ghana. Hiermee bereiken we meerdere fantastische doelen:

• In Ghana kunnen ze gebruik maken van goede tenten en dus echt gaan kamperen!
  • Tenten die in Nederland niet meer worden gebruikt, krijgen een nieuwe bestemming!
  • Je krijgt meer opslag in je clubhuis!
  • Je draagt bij aan het realiseren van een goede actie!

Dus heb je in redelijke staat verkerende tenten en ben je bereidt deze af te staan aan Scouts of Guides in Ghana? Laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..