Scouting Schonauwen uit Houten

"Ghana in je groep is door onze welpen als heel leuk en leerzaam ervaren. Het programma, gebaseerd op 6 thema's is heel creatief bedacht, met leuke, culturele spellen als een marktspel (ruilspel) en een spel over chocolade. Elk thema wordt ingeleid met een verhaaltje en foto's. Op deze manier gaat het voor de welpen meer leven en komen ze nog meer in aanraking met een andere cultuur, namelijk die van Ghana. Ghana in je groep is een echte aanrader, want het is op een leuke, speelse manier kennismaken met een ander land en een andere cultuur."

Ghana in je Groep in het kort: leerzaam, cultureel, anders dan anders, leuk, iets nieuws, informatief, creatieve spellen.
Favoriet van de leiding: marktspel, memoriespel, bij elke opkomst een verhaaltje met foto's, ontdekken van een totaal andere cultuur.
Favoriet van de welpen: marktspel, chocoladespel

img 2738

De welpen van Scouting Schonauwen spelen het memoryspel.

img 2736

Hier maken de welpen een vorm waar de chocola ingegoten kan worden tijdens het spelen van het Chocoladespel.