Banner Ghana in je groep kopie

De naam van de activiteit zegt het al: met Ghana in je Groep kun je in je eigen groep met Ghana bezig zijn. Dit programma is voor de speltakken welpen, scouts en explorers apart opgezet.

ghana in je groep -1

Welpen en scouts beleven het dagelijks leven van Kwame en Ama, de explorers gaan contact leggen met scouts en guides in Ghana. Waar woont Kwame, de Ghanese leeftijdsgenoot van de scouts? Wat doet Kwame op een gewone dag? Wat eet hij en welke spelletjes speelt hij? Ontdek het met je scouts in drie opkomsten.

Welpen spelen met Shanti en Ama. De vader van Ama werkt op een cocao-platage, hoe werkt dat eigenlijk, chocola maken?
Met je explorers ga je echt contact leggen met scouts of guides in Ghana.

De programma's voor de speltakken zijn gereed. Deze zijn te vinden in het menu 'Ghana in je groep'.