In de zomer van 2017 speciaal voor explorers

Ghana Experience

Komende zomer organiseert Scouting Nederland voor de laatste keer een unieke reis naar Ghana: de Ghana Experience. Dit is een reis voor explorers (alle scouts van 15-18 jaar). Deze reis wordt georganiseerd in het kader van het Partnership dat Scouting Nederland sinds 2010 met de Scouts en Guides uit Ghana heeft.

Tijdens de Ghana Experience reis je drie weken lang door Ghana. Je gaat, samen met lokale Scoutinggroepen, aan de slag met één of meerdere projecten en je draait samen met hen leuke programma’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor toeristische uitstapjes.

De deelnamekosten zijn € 2250,- Voor dit bedrag krijg je in Nederland een dag waarbij we kennis maken met elkaar, een informatiedag voor ouders, twee voorbereidingsweekenden en een reünie. Natuurlijk zijn ook alle kosten rondom de reis zelf inbegrepen bij dit bedrag: de vliegreis en een rondreis in Ghana (inclusief alle activiteiten, maaltijden en overnachtingen) en het kledingpakket (T-shirt, das en badge). En: je krijgt vooral een hele unieke ervaring! De verwachte reisperiode ligt tussen 22 juli en 16 augustus 2017.

Heb jij zin in dit internationale avontuur? Schrijf je in via deze link!